Feel+® programmet

Feel+ programmet er et støtteprogram for mænd med prostatakræft, der er i hormonbehandling.

At deltage i programmet kan hjælpe dig til at leve bedre med sygdommen og giver dig anbefalinger til, hvordan du kan tage ansvaret for din fysiske form. Desuden får du gode råd til at vælge kost og hvordan det at tale om sygdommen kan støtte dig og dine pårørende i håndteringen af sygdommen. 

Hvordan kan programmet hjælpe dig?

At modtage hormonbehandling kan som ved enhver anden form for medicinsk behandling forårsage uønskede bivirkninger. Mange af disse kan reduceres eller modvirkes ved at foretage livsstilsændringer, f.eks. dem Feel+ programmet anbefaler. 

Husk, at det kan tage tid, før du ser fordelene ved de livsstilsændringer, som programmet anbefaler og at du ikke behøver at gøre det hele på én gang. Tag tingene et skridt ad gange og sørg for at tale med din læge eller sygeplejerske, før du tilmelder dig programmet, da nogle af de ændringer i dine kostvaner eller motionsvaner muligvis ikke er relevante for dig. Sammen med din læge og sygeplejerske kan du drøfte, hvad der er rigtigt for dig.

Hvem har udviklet Feel+ programmet?

Feel+ programmet er udviklet i samarbejde med Professor Bertrand Tombal fra Cliniques Universitaires Saint-Luc i Bruxelles i Belgien, som er specialist i behandling af prostatakræft, med støtte fra Ferring.

Ferring anerkender samarbejdet med Professor Tombal og alle de læger, plejepersonale, fysioterapeuter, patienter og andre ved Cliniques Universitaires Saint-Luc, som har bidraget til udviklingen af Feel+ programmet.

Feel+ er støttet af Europa Uomo – European Prostate Cancer Coalition (forening for patienter med prostatakræft).

Bedøm dette indhold

Gennemsnit (7 votes)

Feedbackformular